Onze missie

Met een tekort aan woningen, staat Nederland voor een grote uitdaging. We zien het als onze missie om samen met u en onze producten de komende decennia voldoende woningen te bouwen. Prefab beton is daarbij dé oplossing: een kwalitatief hoogwaardig product waarmee de bouwsnelheid van uw project versnelt, ongeacht de weersomstandigheden. Ook wanneer het gaat om toepassingen in utiliteitsbouw.

Of het nu gaat om een standaard funderingen of complexe maatwerkoplossingen, we helpen u graag. Al meer dan een halve eeuw bezorgen we u oplossingen van de beste kwaliteit. Onze eigen fundering ligt op nuchtere West-Friese bodem. En dat herkent u, want op tijd leveren en producten van goede kwaliteit zijn voor ons heel gewoon. Bij ons geldt: afspraak = afspraak. En dat is precies waarom klanten bij ons terugkomen.

Samen voor een duurzame maatschappij

Duurzaam en maatschappelijk ondernemen vinden we bij Appel Beton een absolute must. En die maatschappijvriendelijke manier van ondernemen komt tot uiting in diverse vormen. Zo werken we het liefst samen met lokale bedrijven uit onze omgeving.

Daarnaast nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door elke dag op zoek te gaan naar innovatieve productoplossingen die passen in een circulaire economie. Dankzij het gebruik van secundaire bouwgrondstoffen en energiebesparende investeringen proberen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Ook hechten we veel belang aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers. Hierdoor zorgen we ervoor dat Appel Beton een plek wordt waar het fijn is om te werken.

Ten slotte investeren we graag in lokale activiteiten, verenigingen, stichtingen en evenementen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat ze blijven bestaan. Omdat we hun verhaal willen blijven vertellen. Of een herinnering koesteren en levendig houden. Zo willen we onze bijdrage leveren om de leefbaarheid hoog te houden in de regio.

 

Benieuwd naar onze oplossingen voor uw project?

Neem contact op!