Copyright

Appel Beton verleent u het recht om de materialen op deze website uitsluitend voor eigen, niet-commercieel gebruik weer te geven en te downloaden, onder voorbehoud dat u alle auteursrechten en andere eigendomsnotities respecteert die worden omvat in de originele materialen of kopieën van de materialen. U dient de materialen op deze site op geen enkele wijze te wijzigen of te reproduceren, publiekelijk ten toon te stellen, te gebruiken, te distribueren of op andere wijze te gebruiken voor een willekeurig publiek of commercieel doel. In verband met deze voorwaarden, is elk gebruik van deze materialen op elke willekeurige site of computer met netwerkverbinding voor elk willekeurig doel verboden. De materialen op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en elk ongeautoriseerd gebruik van materiaal op deze site heeft mogelijk overtreding van auteursrecht, handelsmerk, en andere wetten tot gevolg. Als u een van deze voorwaarden schendt, wordt uw recht om deze site te gebruiken automatisch ingetrokken en dient elk gedownload of afgedrukt materiaal onmiddellijk te worden vernietigd.

Koppelingen naar andere websites

Koppelingen naar websites van derden worden uitsluitend voor uw gemak weergegeven. Als u van deze sites gebruikmaakt, verlaat u de Appel Beton website. Appel Beton heeft deze sites niet allemaal gecontroleerd, beheert deze sites niet en draagt geen verantwoordelijkheid voor deze sites, voor de inhoud van de sites of voor het privacybeleid dat op de sites wordt toegepast. De sites en de gegevens, software of andere producten of materialen op de sites, of de resultaten die bij het gebruik hiervan worden behaald, worden niet door Appel Beton bekrachtigd of vertegenwoordigd. Als u besluit een site van derden te bezoeken die is gekoppeld aan deze site, doet u dit volledig op eigen risico.

Aansprakelijkheid

Appel Beton is in geen geval aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik, onvermogen tot gebruik, of de resultaten van het gebruik van deze site, of de materialen of informatie op deze site. Als de gebruikmaking van de materialen of informatie van deze site resulteert in de behoefte aan dienstverlening, reparatie of correctie van uitrusting of gegevens, neemt u daarvoor alle kosten voor uw rekening.